15 Temmuz çim hokeyi turnuvası sona erdi

15 Temmuz çim hokeyi turnuvası sona erdi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Çim Hokeyi turnuvası sona erdi. Turnuvaya 4 takım katıldı. İl Temsilcisi Gül Kayaalp liglerde mücadele etmek için hazırlıklar yaptıklarını söyledi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen çim hokeyi turnuvası, Erkilet Mehmet Karabacak Spor Tesisleri’nde hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla son buldu.

Gençlik ve spor etkinlikleri içerisinde yer alan takımların mücadele ettiği turnuva, cumartesi günü oynanan karşılaşmalarla son buldu. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupalarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yakup Deliktaş verdi.

Turnuvaya ilişkin açıklamalarda bulunan Çim Hokeyi İl Temsilcisi Gül Kayaalp şöyle dedi: “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir turnuva düzenledik. Bu turnuva daha önceden federasyonumuzun planladığı bir turnuvadır. Bir özelliği de Kayseri’deki takımımızın ilk turnuvası olmasıdır. 3 yıl önce göreve başlamıştım. Gençlik Spor İl Müdürlerimiz de destek oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz aynı zamanda bizlere yeni bir saha yapıyor. Bu saha ile birlikte Türkiye çapında müsabakaları, Kayseri’ye getirebileceğiz. Gelecek vaat eden gençlere sahibiz. İnşallah branşımızda daha üst liglerde mücadele edeceğiz.”