Tarih: 04.01.2026 12:32

Zonguldak'ta kardan adama ilginç saldırı: 'Bana çarptı' deyip parçaladılar

Facebook Twitter Linked-in

Emeğe Gece Yarısı Darbesi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, bir esnafın saatlerce uğraşarak yaptığı kardan adam, gece yarısı ilginç bir saldırıya uğradı. Etkili kar yağışını fırsat bilen esnaf Tuğçe Bostancı, iş yerinin önüne büyük bir kardan adam yapmaya başlamış, ancak akşam dükkanı kapatırken çalışmasını yarım bırakmak zorunda kalmıştı.

Mizansen Bir Şikayet

Gece saat 23.45 sıralarında caddeden geçen iki genç, dükkan önündeki kardan adamı fark etti. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, gençlerden biri kardan adamın yanından geçerken aniden duraksadı ve ses tonunu incelterek arkadaşına dönüp, "Ay Yasin aşkım kurtar beni, bana çarptı" diyerek tiyatral bir şikayette bulundu.

Senaryo Gerçeğe Dönüştü

Bu çağrı üzerine diğer genç, senaryoya uyarak kardan adama saldırdı. Tekme ve yumruklarla kardan adamın gövdesini parçalayan gençler, baş kısmını da kopararak yanlarında götürdü ve olay yerinden uzaklaştı.

Sabah Şaşkınlığı ve Üzüntü

Sabah dükkanına gelen ve emeğinin yok olduğunu gören Tuğçe Bostancı, güvenlik kamerası görüntülerini izleyince şaşkınlığa uğradı. Duruma tepki gösteren Bostancı, "Bugün tamamlamayı düşünüyorduk. Üzüldüm. Amaçlarını bilemiyorum. Eğlenmek istediler herhalde ama birazcık üzücü bir durum oldu. Umarım eğlenmişsinizdir" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB