Tarih: 30.12.2025 13:12

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu: 2 bin şişe ele geçirildi, 1 gözaltı

Facebook Twitter Linked-in

Operasyonun Arka Planı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, yılbaşı öncesi artan kaçak alkol satışına yönelik yoğunlaşan denetimler kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirildi. Akyazı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda ve Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla, kaçak alkol satışı yapıldığı tespit edilen bir işletmeye baskın düzenlendi.

Ele Geçirilen Kaçak Mallar

Operasyon sırasında işletmede yapılan aramada, gümrük kaçağı olduğu belirlenen toplam 2 bin 263 adet alkollü içkiye el konuldu. Bu miktar, yılbaşı döneminde piyasaya sürülmek istenen önemli bir kaçak ürün stoğunu işaret ediyor.

Şüphelinin Gözaltı Süreci

Operasyon çerçevesinde, ele geçirilen kaçak içkilerin bulunduğu işletmenin sahibi olan M.T. adlı şahıs, suç isnadıyla derhal gözaltına alındı. Şüphelinin sorgulamasının devam ettiği öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB