Menü GÜNCEL VE  DOĞRU HABERİN ADRESİ; 'KAYSERİ GÜRHABER'
Tarih: 08.01.2026 09:53
Vali Sözer Söğüt MYO'da İncelemelerde Bulundu

Vali Sözer Söğüt MYO'da İncelemelerde Bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Üst Düzey Ziyaret ve Yerinde İnceleme

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Söğüt Meslek Yüksekokulu'nda yürütülen faaliyetleri yerinde inceledi. Programa Vali Sözer'in yanı sıra Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, Bilecik Şeyh Edebali Rektörü Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, Söğüt Kaymakamı Murat Yayabaşı da eşlik etti.

Öğrencilerle Doğrudan Diyalog

Program kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Vali Sözer, gençlerin eğitim süreçlerine ilişkin sorularını yanıtladı, üniversite yaşamına dair görüş ve beklentilerini dinledi. Karşılıklı soru-cevap şeklinde gerçekleşen buluşmada öğrencilerin düşünceleri ele alındı.

Atölyelerde Uygulamalı Eğitim İzleme

Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan atölyeleri de gezen Vali Sözer, öğrencilerin uygulamalı eğitim aldığı alanlarda incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Meslek Yüksekokullarının Önemine Vurgu

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, "Öğrencilerimize ve akademik personellerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Meslek yüksekokullarımız nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesinde önemli bir rol üstleniyor. Meslek yüksekokullarımızda yürütülen uygulamalı eğitimler, gençlerimizin mesleki yeterliliklerini artırarak geleceğe daha güçlü hazırlanmalarını sağlıyor" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB