Tarih: 05.03.2026 10:33

Vali Baruş, öğrencilerle iftarda buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Vali ve Eşi Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Erzurum Valisi Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş, EVYAP İbrahim Hakkı Fen Lisesi öğrencileriyle düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Vali Baruş, Ramazan ayının manevi atmosferinde gençlerle aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Orucun Anlamı ve Gençlere Mesaj

İftar öncesi gençlere hitap eden Vali Baruş, orucun sabır, fedakârlık ve nefis terbiyesi anlamına geldiğini belirtti. Bu süreci, öğrencilerin eğitim hayatlarındaki sınavlara benzeten Baruş, "Yüce Rabbimizin rızasına uygun bir yaşam sürmek ve O'nun rahmetine erişmek en büyük hedef olmalı" ifadelerini kullandı.

Başarılı Öğrencilerin Okulunda

Erzurum'un en başarılı, azimli ve disiplinli öğrencilerinin eğitim gördüğü okulda bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Baruş, gençlerin gelecekte ülkeye önemli hizmetlerde bulunacağına olan inancını paylaştı. Yatılı eğitimin sağladığı birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamının da ayrı bir değer taşıdığını vurguladı.

Sohbet ve Temenniler

Vali Aydın Baruş, iftar sonrasında öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etti. Gençlere eğitim hayatlarında başarılar dileyen Baruş, Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB