Trabzon'un Ortahisar ilçesinde, Bahçecik Mahallesi Şehit Refik Cesur Caddesi'nde dün iftar vaktine kısa bir süre kala trafik kazası meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Öznur Kazaz'a, hızla ilerlediği öne sürülen bir otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle metrelerce savrulan Kazaz, olay yerinde ağır yaralandı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, Kazaz'a ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı, ardından ambulansla Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavisi devam eden Kazaz'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Kazanın bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde, Öznur Kazaz'ın karşıya geçmeden önce sağına ve soluna baktığı görülüyor. Ancak, market önünde geri manevra yapan bir otomobil nedeniyle yolu tam olarak göremediği anlaşılıyor.
Görüntülerde ayrıca, iftar vaktine dakikalar kala, geri manevra yapan aracın arkasında dörtlü ikaz lambalarını yakarak bekleyen başka bir aracın olduğu görülüyor. Hızla gelen otomobilin ise şerit değiştirerek ilerlediği ve bu sırada yolu geçmeye çalışan Kazaz'a çarptığı anlar net bir şekilde kameralara yansıdı.