Tarih: 24.12.2025 23:50

Thomas Reis: Musaba'nın Antrenmana Gelmeyişi Saygısızcaydı

Facebook Twitter Linked-in

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Eyüpspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. "Burada oturmak bugün kolay çünkü galip geldik. 8 maçtan sonra galibiyetle yılı bitirdik. Özgüven açısından bu galibiyet çok önemliydi" dedi.

Musaba'nın Tavırları Hayal Kırıklığı Yarattı

Reis, Fenerbahçe ile transfer söylentileri çıkan Anthony Musaba hakkında konuştu. "Fenerbahçe'nin Musaba ile ilgilendiği haberlerini okumuştum. Bu işin doğasında var. Ancak son haftalarda olanlar beni hayal kırıklığına uğrattı. Eğer bir futbolcunun hem kafası hem kalbi burada değilse, performansı düşer. Bugün kendisiyle bir toplantı yapıp, burada kalıp kalmayacağını sordum" ifadelerini kullandı.

Antrenmana Katılmadı, Kadroda Olmak İstemedi

Teknik direktör, Musaba'nın bugünkü tavrını şöyle anlattı: "Kendisi bugün takımla olmamasının daha iyi olacağını söyledi. Sabah verdiğimiz antrenmana da gelmedi. Kendisi hâlâ Samsunspor'un oyuncusu ve takımla birlikte olmak zorunda. Ocak ayında başka bir takıma imza atacaksa, o zaman atabilir. Ama gelmezse, kulüp aksiyon almak zorunda kalacak."

Saygısızca Davranış ve Dürüstlük Beklentisi

Reis, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kendisine buraya gelme fırsatı verdik ve gelişimi için tüm desteği gösterdik. Ama son haftalardaki davranış şekli saygısızcaydı. Bu durumdan nefret etsem de, işin doğasında. Her zaman kendisiyle dürüst iletişim kurmaya çalıştık, aynısını ondan da beklerdim. Bugün bana açıkça kadroda olmak istemediğini söyledi."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB