Tarih: 01.03.2026 11:38

Alp Arslan Talas'ta Ramazan Konseri Verdi

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan'ın Sanatla Buluşan Sesi

Talas Belediyesi'nin Ramazan ayına özel düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, sanatçı Alp Arslan Kayseri Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde sahne aldı. Ramazan'ın manevi iklimine yakışan programda, sanat müziği ve tasavvuf musikisinin seçkin eserleri seslendirildi. Salonu dolduran vatandaşlar, unutulmaz bir gece yaşadı.

Gönülleri Coşturan Bir Performans

Alp Arslan, güçlü yorumu ve sahne hakimiyetiyle dinleyicilerden büyük alkış aldı. Gecede ayrıca Talas Belediyesi Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Suat Deringöl yönetiminde sahne aldı. Koro ve sazendeler, icra ettikleri eserlerle Ramazan akşamına ayrı bir zarafet kattı. Konser boyunca hem klasik Türk sanat müziğinin seçkin örnekleri hem de tasavvuf musikisinin gönül titreten eserleri dinleyicilerle buluştu.

Başkan Yalçın'dan Duygulu Teşekkür

Konser sonunda sanatçıya çiçek takdim eden Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, duygu dolu bir konuşma yaptı. Başkan Yalçın, "Bir daha geliş sözü almak üzere sanatçımıza teşekkür ediyorum. Korona ve deprem gibi olaylar nedeniyle arayı uzattık, farkındayız. Sanatçımızla ben Van'da iki yıl görev yaptığımda program yapmıştık. O gün bugündür ben de özlemişim. Gönül pınarlarımızı coşturan değerli sanatçımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Başkan Yalçın, ayrıca Musiki Cemiyeti'ne, Doğa Koleji yönetimine ve herkese teşekkür ederek hayırlı Ramazan'lar diledi.

Kültür ve Maneviyatın Buluşma Noktası

Başkan Yalçın'ın sözleri salonda büyük alkış alırken, program sanatçıya yapılan çiçek takdimiyle sona erdi. Talas Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri, kültür, sanat ve maneviyatı bir araya getiren programlarla ilçe sakinlerini aynı gönül sofrasında buluşturmaya devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB