Menü GÜNCEL VE  DOĞRU HABERİN ADRESİ; 'KAYSERİ GÜRHABER'
Tarih: 08.01.2026 09:27
Çorlu'da terk edilmiş dükkan fare istilasına uğradı

Çorlu'da terk edilmiş dükkan fare istilasına uğradı

Facebook Twitter Linked-in

Koku Alarmı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi Şeyhsinan Mahallesi'nde, Şehit Nedret Çalışkan Sokak'ta bulunan ve yaklaşık bir senedir kapalı olan bir dükkan, çevreye yayılan dayanılmaz bir koku üzerine açıldı. İçeri girenler, kötü kokunun kaynağının çok sayıda fare leşi olduğunu gördü.

Fareler Sokağa Çıktı

Dükkanın açılmasıyla birlikte, içeride yuvalanmış lağım fareleri panik halinde sokağa kaçışmaya başladı. Kedi büyüklüğündeki fareleri gören vatandaşlar, şaşkınlık ve panik içinde bu anları cep telefonlarıyla kaydetti.

Vatandaşların Tepkisi ve Temizlik

Çevredeki ağır koku, sakinlerin büyük tepkisine neden oldu. Temizlik için harekete geçen bir kişi, "Yaklaşık 100 fare içeride yuvalanmış. Dükkan uzun süre kapalı kaldığı için fareler burayı basmış. Ciddi bir ilaçlama yapılması şart" açıklamasını yaptı. Yapılan temizlik ve ilaçlamanın ardından sokak sakinleri rahat bir nefes aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB