Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi Şeyhsinan Mahallesi'nde, Şehit Nedret Çalışkan Sokak'ta bulunan ve yaklaşık bir senedir kapalı olan bir dükkan, çevreye yayılan dayanılmaz bir koku üzerine açıldı. İçeri girenler, kötü kokunun kaynağının çok sayıda fare leşi olduğunu gördü.
Dükkanın açılmasıyla birlikte, içeride yuvalanmış lağım fareleri panik halinde sokağa kaçışmaya başladı. Kedi büyüklüğündeki fareleri gören vatandaşlar, şaşkınlık ve panik içinde bu anları cep telefonlarıyla kaydetti.
Çevredeki ağır koku, sakinlerin büyük tepkisine neden oldu. Temizlik için harekete geçen bir kişi, "Yaklaşık 100 fare içeride yuvalanmış. Dükkan uzun süre kapalı kaldığı için fareler burayı basmış. Ciddi bir ilaçlama yapılması şart" açıklamasını yaptı. Yapılan temizlik ve ilaçlamanın ardından sokak sakinleri rahat bir nefes aldı.