Tarih: 22.02.2026 13:12

Akseki'de peyzaj malzemesi yüklü tır devrildi

Facebook Twitter Linked-in

Virajı Alamayan Tır Yola Savruldu

Antalya'nın Akseki ilçesinde, Güçlüköy Mahallesi yakınlarında sabah saat 08.30 sıralarında bir kaza meydana geldi. Mustafa K. idaresindeki 68 KE 646 plakalı, peyzaj malzemesi yüklü tır, Akseki-Manavgat kara yolunda bir virajı alamayarak devrildi. Kazanın ardından olay yerine hemen trafik ve Karayolları ekipleri sevk edildi.

Şerit Kapanırken Sürücü Şanslı Çıktı

Devrilen tır nedeniyle kara yolunun bir şeridi ulaşıma kapatıldı. Olayda en dikkat çekici detay ise, sürücünün bu ciddi kazadan yara almadan kurtulmuş olmasıydı. Ekipler, yola saçılan peyzaj malzemelerini temizlemek için çalışmalara başladı.

Trafik Normale Döndü

Karayolları ekiplerinin yolu temizlemesinin ardından, devrilen tır vinç yardımıyla kaldırıldı. Yapılan tüm çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, Akseki-Manavgat kara yolundaki trafik akışı yeniden çift yönlü olarak sağlandı ve normale döndü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB