Tarih: 14.01.2026 18:57

Gençlerbirliği'nden kupada 6 puan, ligde seri hedefi

Facebook Twitter Linked-in

Kritik Bir Deneyim ve Moral Veren Galibiyet

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Özcan Bizati, Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup etmelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Bizati, bu karşılaşmanın hem teknik ekip hem de oyuncular için kritik bir deneyim olduğunu vurguladı. Kamp sürecinin uzunluğuna ve psikolojik yorgunluğa dikkat çeken Bizati, "Bu maç, aşmamız gereken bir sınır vardı. Onu aşma açısından bizim için güzel bir maç oldu" dedi.

Genç Oyuncuların Şansı ve Sakatlıksız Geçen Mücadele

Galibiyetin yanı sıra maçın sakatlıksız ve kazasız geçmesinin kendilerini sevindirdiğini belirten Bizati, "Oynamayan oyuncularımızı oynattık. Genç oyuncularımızı, özellikle altyapıdan gelenleri görmek istedik. Bu bizim açımızdan çok önemliydi" ifadelerini kullandı. Bu yaklaşımın, takım derinliğini ve geleceğini değerlendirmek adına değerli olduğunu sözlerine ekledi.

Kupada 6 Puan, Ligde Seri Hedefi

Özcan Bizati, kupada elde edilen 6 puanın takıma moral verdiğini dile getirdi. Hem kupa mücadelesinde hem de ligde bu ivmeyi sürdürmek istediklerini vurgulayan deneyimli antrenör, "Kupa da 6 puan yaptık, devamını getirmek istiyoruz. Ligde de bir seriye başladık. İnşallah yenilmezlik serimizi de devam ettirmek istiyoruz" açıklamasını yaparak takımın iddialı hedeflerine dikkat çekti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB