Tarih: 02.01.2026 18:19

Karabük'te Ambulans ve Otomobil Çarpıştı: İki Sağlık Çalışanı Yaralandı

Facebook Twitter Linked-in

Kavşakta Meydana Gelen Çarpışma

Karabük'ün Bulak Kavşağı'nda, bir ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada iki sağlık çalışanı yaralandı.

Kazanın Gerçekleştiği An

Kaza, Emre Ö. (33) idaresindeki 78 AR 299 plakalı otomobilin, Bulak Kavşağı istikametinden 100. Yıl 1010 No'lu Cadde yönüne yeşil ışıkta ilerlerken, B.B. (31) yönetimindeki 78 AAH 417 plakalı ambulansla çarpışmasıyla gerçekleşti.

Yaralılar ve İlk Müdahale

Çarpışmada ambulanstaki ATT görevlileri Ü.B.B. ile B.Ö. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı.

Hastaneye Nakil ve İnceleme

İlk müdahalenin ardından yaralılar, Safranbolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kazanın nedeni ve sorumluluğunu tespit etmek üzere yetkililerce inceleme başlatıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB