Tarih: 20.02.2026 11:35

Muhtar maaşıyla 500 çocuğu giydiriyor

Facebook Twitter Linked-in

Bir Muhtarın Fedakarlık Hikayesi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, Şirinevler Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Sandıklı Muhtarlar Derneği Başkanı olan Eşref Yıldırım, aldığı maaşı biriktirerek ve hayırseverlerin desteğiyle her yıl gerçekleştirdiği yardım faaliyetlerini sürdürüyor. Bu Ramazan ayında da devam eden çalışmalarıyla, yaklaşık 500 ihtiyaç sahibi çocuğun yeni giysilere kavuşmasını sağlıyor.

Geçmişten Gelen Bir Sorumluluk

"Ben çok fakirlik içerisinde büyüyen biriyim. Çok zorluklar çektim" diyen Muhtar Yıldırım, küçük yaşlarda kurduğu hedefleri şimdi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Kış aylarında mağazalardan temin ettiği çocuk giysilerini, mahalle ayırmadan, köyleri de kapsayacak şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Sosyal Medya ile Ulaşım ve Ramazan Ruhu

Yardıma ihtiyacı olanların kendisine ulaşması için sosyal medyayı aktif olarak kullanan Yıldırım, zaman zaman gıda yardımı da yapıyor. Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhuna vurgu yaparak, güçleri yettiği sürece bu yardımlara devam edeceklerini ifade ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB