TFF 2. Lig'de 56 puanla liderliğini sürdüren Muğlaspor, Pazar günü sahasında İskenderunspor'u ağırlayacak. Teknik Direktör Besim Durmuş, kritik mücadele öncesi "Kulübümüz hiç olmadığı kadar iyi hissediyor, bu maçta herkese ihtiyacımız var" diyerek taraftarı tribünlere davet etti.
Geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetle 56 puana ulaşarak zirveye yerleşen Muğlaspor'da moraller yüksek. Yeşil-beyazlı ekip, hazırlıklarını Ortaköy Kemal Dirikan Tesisleri'nde sürdürüyor. Liderliğin sezon başından beri hedefledikleri bir nokta olduğunu belirten Durmuş, bu konumun psikolojik olarak rahatlık sağladığını ancak asıl önemli olanın bunu sürdürülebilir kılmak olduğunu ifade etti.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Erbaa maçına değinen deneyimli teknik adam, karşılaşmaya çok iyi başladıklarını, ancak golü bulmakta zorlandıklarını söyledi. Gol gecikince oyunun gerginliğe dönüştüğünü belirten Durmuş, ikinci yarıda yapılan hamlelerle topun kontrolünü yeniden ele aldıklarını vurguladı. Maçın son dakikalarında gelen golün hem stresli hem de unutulmaz bir duygu yaşattığını dile getirdi.
"90+'da gelen golle, heyecan dolu bir şekilde istediğimiz ve hayal ettiğimiz 3 puanı geç de olsa aldık. Çok mutluyuz" diyen Durmuş, emeği geçen tüm oyuncu grubuna teşekkür etti. Bu galibiyetin takımı daha da pekiştirdiğini ve liderliğin emekle kazanıldığını sözlerine ekledi.
Pazar günü oynanacak İskenderunspor maçının sezonun en kritik karşılaşmalarından biri olduğuna dikkat çeken Durmuş, rakiplerinin de play-off yarışı içinde olduğunu hatırlattı. Muğla'daki futbolseverlere çağrıda bulunan teknik adam, "Taraftarımızın tribünleri bu sene ilk defa tıklım tıklım dolduracağını umut ediyorum. Tüm Muğlaspor gönül dostlarını maça bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Muğlaspor, liderlik koltuğunu korumak ve şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak için Pazar günü sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Kulüp, kendini hiç olmadığı kadar güvenli ve iyi hissediyor.