Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hacılar İstiklal İlkokulu 2-A sınıfı öğretmeni Ayşe Arzu Çetinkaya ve öğrencilerini makamında ağırladı. Minik öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Özdoğan, çocukların hazırladığı soruları tek tek ve içtenlikle yanıtladı.
Ziyaret kapsamında öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Özdoğan, belediye başkanlığının görev ve sorumlulukları ile ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Belediyecilik hizmetlerinin temelinde vatandaş memnuniyeti ve kamu hizmeti anlayışının bulunduğunu vurguladı.
Başkan Özdoğan, öğrencilere hitaben, "Sizler bizim geleceğimizsiniz. İlçemizi daha güzel yarınlara taşımak için çalışırken en büyük motivasyon kaynağımız çocuklarımızın tebessümüdür" ifadelerini kullandı.
Programın devamında Hacılar Belediyesi binasını ve birimlerini gezen öğrenciler, belediyenin işleyişi hakkında yerinde bilgi alma fırsatı buldu. Minik misafirler, belediye personeliyle tanışarak birimlerin görev alanlarını yakından görme şansı elde etti.
Öğrencilerin belediyeyi tanıma ve öğrenme ziyareti, günün anısına çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.