Manevi Bir Buluşma
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sur İlçe Başkanı Şakir Erdin ve MHP Sur Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) İlçe Başkanı Serap Kaya, beraberlerindeki teşkilat üyeleriyle Regaip Kandili'nde anlamlı bir etkinlik düzenledi. Tarihi Hz. Süleyman Camisi'nde gerçekleşen programda vatandaşlara kandil simidi, tulumba tatlısı ve limonata ikram edildi.
Birlik ve Kardeşlik Vurgusu
Yoğun katılımın olduğu etkinlikte vatandaşlarla yakından ilgilenen MHP heyeti, Regaip Kandili'nin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini vurguladı. MHP Sur İlçe Başkanı Şakir Erdin, üç ayların müjdecisi olan bu mübarek gecenin tüm İslam alemine hayır getirmesini diledi.
Sahabeler Şehrinde Bir Kandil
"Sahabeler şehri Diyarbakır'da, Hz. Süleyman Camisi'nde bulunmaktayız" diyen Erdin, "Bu vesileyle Mevlid-i Şerifimizi okuttuk ve vatandaşlarımıza ikramlarda bulunduk. Diyarbakır'dan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, bilge liderimiz Devlet Bahçeli'nin de kandilini tebrik ediyorum. Onun evladı olmaktan onur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.
Hayır Duaları ve Temenniler
Erdin, "Yüce Allah yapılan tüm hayırları kabul etsin" diyerek sözlerini tamamladı ve Regaip Kandili'nin Türkiye Cumhuriyeti'ne huzur, barış ve yardımlaşma getirmesini temenni etti. Daha güzel günler görmek umuduyla etkinlik sona erdi.