Malatya'nın Darende ilçe merkezinde bulunan konteyner çarşı içindeki bir giyim mağazasında aniden alevler yükseldi. İlk değerlendirmelere göre, N.D.'ye ait iş yerinde çıkan yangının elektrik kontağından kaynaklandığı tahmin ediliyor.
Yangını fark eden çevredeki esnafın hemen yetkililere haber vermesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve söndürdü.
Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, mağazada maddi hasar meydana geldi. Darende Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Apan da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı ve incelemelerde bulundu. Yangının kesin nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.