Menü GÜNCEL VE  DOĞRU HABERİN ADRESİ; 'KAYSERİ GÜRHABER'
Tarih: 03.01.2026 17:41
Küçükçekmece'de 10 Gündür Kayıp Olan Enes Aldum Ölü Bulundu

Küçükçekmece'de 10 Gündür Kayıp Olan Enes Aldum Ölü Bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Kayıp Şahsın Acı Sonu

İstanbul'da yakınları tarafından 10 gündür kayıp olarak aranan 29 yaşındaki Enes Aldum, Küçükçekmece'de boş bir arazide ölü olarak bulundu. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından Aldum'un cenazesi, detaylı inceleme için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayın Gelişimi ve İhbar

Olay, saat 14.30 sıralarında Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'nde meydana geldi. Macera parkının alt kısmında yürüyen vatandaşlar, boş arazide hareketsiz bir şahıs gördü ve durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve olay yeri inceleme uzmanları sevk edildi.

Yakınlarının Üzüntüsü ve Araştırmalar

Ekiplerin yaptığı ilk değerlendirmede şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Kimliği Enes Aldum olarak tespit edilen şahsın yakınlarına haber verildi. Olay yerine gelen aile üyeleri ve yakınları, acı haberi alınca gözyaşlarına hakim olamadı. Polis, olay yerinde geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Ölüm Nedeni Belirsizliğini Koruyor

Enes Aldum'un ölüm sebebi henüz kesinlik kazanmadı. Ölüm nedeninin, Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsi çalışmalarının ardından netleşmesi bekleniyor. Soruşturma, ölümün perde arkasını aydınlatmak için sürdürülüyor.

Tanık İfadesi ve Önceki Görülmeler

Olayla ilgili ifade veren Enes İşler, kayıp şahsı daha önce de aynı bölgede gördüğünü belirtti. İşler, "30'lu yaşlarda bir şahıstı. 10 gündür kayıp olduğu biliniyordu, yerel sayfalarda fotoğrafları yayınlanıyor ve kayıp ihbarı yapılıyordu. Kendisi de son günlerde buraya sürekli gelip gidiyor, burada konaklıyordu" şeklinde konuşarak olay öncesine dair bilgi verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB