Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, 2026 yılı için bir mesaj yayımladı. Rektör Karamustafa, Türkiye'nin gelecek hedeflerine ulaşmasında 2025 yılında olduğu gibi 2026'da da millet olarak el ele vererek var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Ülkeyi her alanda geliştirerek, sadece bulunduğu bölgenin değil, dünyanın önde gelen söz sahibi ülkeleri arasında kalıcı yer edinmesi için daha çok çalışacaklarını ve daha çok mücadele edeceklerini vurgulayan Karamustafa, bu süreçte yaşanan her zorluktan gerekli derslerin çıkarılacağını belirtti.
"Biz bir oldukça, beraber oldukça, üstesinden gelemeyeceğimiz mesele yoktur" diyen Rektör, tarihinden aldığı güçle Türkiye'nin hedeflerine daha emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğine olan inancını dile getirdi.
Karamustafa, 2026 yılının başta ülkemiz, Türk ve İslam dünyası ile tüm gönül ve kültür coğrafyasına sağlık, huzur, barış ve bereket getirmesini diledi. Ayrıca, Filistin'de yaşanan insanlık dışı zulmün bir an önce son bulması temennisinde bulundu.