Tarih: 29.12.2025 10:29

Baran Ali Gezek Kayserispor'a Döndü

Facebook Twitter Linked-in

Kiralık Macerası Sona Erdi

Kayserispor'dan sezon başında Eyüpspor'a kiralanan genç futbolcu Baran Ali Gezek'in İstanbul macerası beklenenden kısa sürdü. Eyüpspor, 21 yaşındaki oyuncunun sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti ve iki taraf yollarını ayırdı.

Az Sayıda Şans Buldu

Baran Ali Gezek, Eyüpspor formasıyla sınırlı fırsatlar buldu. Süper Lig'de 1 ve Türkiye Kupası'nda 1 olmak üzere toplamda sadece 2 resmi maçta görev yapabildi. Bu süreçte beklenen etkiyi gösteremedi.

Geleceği Belirsiz

Kayserispor'a geri dönen Baran Ali Gezek'in bundan sonraki kariyer planı merak konusu. Genç futbolcunun kadroda kalıp kalmayacağı, yeni bir kiralık anlaşmasına gidip gitmeyeceği veya başka bir kulübe transfer olup olmayacağı önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmelerle netlik kazanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB