Menü GÜNCEL VE  DOĞRU HABERİN ADRESİ; 'KAYSERİ GÜRHABER'
Tarih: 10.03.2026 13:09
Kayseri'ye ilk flamingo kafilesi geldi

Kayseri'ye ilk flamingo kafilesi geldi

Facebook Twitter Linked-in

Baharın Müjdecisi Görüntülendi

Baharın yaklaşmasıyla birlikte Kayseri'ye gelen ilk flamingo grubu, dron ile görüntülendi. Bu geliş, mevsimsel değişimin en güzel işaretlerinden biri olarak kayıtlara geçti.

Sazlıklar Suyla Doldu, Kuşlar Geldi

Kayseri'nin Hacılar ve İncesu ilçeleri sınırları içindeki Hürmetçi Sazlığı, kentte etkili olan kar ve yağmurla birlikte suyla doldu. Alanın suyla dolmasının ardından ilk flamingo kafilesi de kente ulaştı. Sulak alana inen göçmen flamingolar, bölgeye canlılık getirdi.

Erciyes İle Görsel Şölen

Sulak alana konaklayan flamingolar, muhteşem Erciyes Dağı manzarası ile birlikte adeta bir görsel şölen oluşturdu. Bu doğa harikası an, izleyenlere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Zarif Kuşların Dron Görüntüleri

"Suyun zarif kuşu" olarak bilinen flamingolar, fotoğraf sanatçısı Emir Gürpınar tarafından dron ile kaydedildi. Çekilen görüntüler, kuşların doğal yaşam alanındaki zarafetini ve güzelliğini tüm detaylarıyla ortaya koydu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB