Tarih: 13.01.2026 09:09

KATSO Selim'de üyelerle buluştu, sorunları dinledi

Facebook Twitter Linked-in

Yerinde İstişare ve Dinleme

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Bozan, Selim ilçesinde faaliyet gösteren üyeleriyle bir araya gelerek önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, üyelerin talep, sorun ve beklentileri dikkatle dinlendi.


Birlikte Çözüm Arayışı

Dinlenen konular üzerinden çözüm yolları, üyelerle birlikte değerlendirildi. KATSO Başkanı Kadir Bozan, yalnızca merkezde değil, tüm ilçelerdeki üyelerinin yanında olmayı önemsediklerini vurgulayarak, Selim'deki görüşmelerin bu anlayışın bir yansıması olduğunu belirtti.


Sahadan Gelen Değerli Görüşler

Bozan, üyelerden gelen her görüşün kıymetli olduğunu ifade etti. Sahadan doğrudan gelen talepleri yerinde dinlemenin, kalıcı çözümler üretmenin en sağlıklı yolu olduğunun altını çizdi.


Kurumsal İş Birliği Taahhüdü

Selim'deki firmaların yaşadığı sorunların çözümü için ilgili kurumlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini açıkladı. Toplantı, yapılan kapsamlı değerlendirmelerin ardından sona erdi.


Sürekli Diyaloğun Devamı

KATSO Başkanlığı'nın, üyelerle daha sık bir araya gelerek ortak akılla hareket etmeye ve her koşulda üyelerinin yanında olmaya devam edeceği öğrenildi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB