Tarih: 03.03.2026 10:05

Kastamonu'da Trafik Denetimi: 14 Araç Trafikten Men Edildi

Facebook Twitter Linked-in

Kapsamlı Denetimler Başladı

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yoğun trafik denetimleri gerçekleştirdi. Kurallara uymayan sürücülere yönelik yapılan operasyonlarda çok sayıda cezai işlem uygulandı.


Ses Sistemine Sıkı Tedbir

Denetimlerde, 14 araca yasak ses sistemi bulundurdukları gerekçesiyle idari işlem yapıldı. Söz konusu araçlar, 30 gün süreyle otoparka çekilerek trafikten men edildi.


Ehliyetsiz ve Plakasız Sürüşe Ceza

Yapılan kontrollerde 3 ehliyetsiz sürücüye idari para cezası kesildi. Plakasız araç kullandığı tespit edilen 1 sürücünün ise sürücü belgesine 30 gün süreyle el konuldu ve aracı trafikten men edildi.


Motosikletlere de Denetim

Abartılı egzoz kullandığı belirlenen 2 motosiklet sürücüsüne de idari para cezası uygulandı. Trafikten men edilen bu motosikletler de otoparka çekildi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB