Kars-Çıldır karayolunda seyir halindeki bir sürücü, karla kaplı arazide kendisini takip eden kurdu cep telefonuyla görüntüledi.
Öğle saatlerinde meydana gelen olayda, kar yağışı ve dondurucu soğuk nedeniyle yiyecek bulmakta zorlandığı tahmin edilen bir kurt, kara yolu kenarına kadar indi.
O sırada özel aracıyla Kars'tan Çıldır istikametine giden Muhammed Ali Gökçe, yolun hemen yanındaki karlı arazide koşan kurdu fark etti. Aracın hızına ayak uydurmaya çalışan kurt, metrelerce boyunca aracı takip etti.
Aracın motor sesinden ürkmeyen kurdun, sürücüye bakarak bir süre aracın hemen yanında "eşlik edercesine" ilerlemesi şaşkınlık yarattı. Sürücü Muhammed Ali Gökçe, o anları anbean cep telefonuyla kaydetti. Bir süre aracı takip eden kurt daha sonra gözlerden kayboldu.