Tarih: 22.02.2026 20:30

Karaman'da gelincik toplayan yaşlı kadına otomobil çarptı, hayatını kaybetti

Facebook Twitter Linked-in

Yol Kenarında Toplanan Gelinciklerin Acı Sonu

Karaman-Ereğli kara yolunun 17. kilometresinde, Ağılönü köyü yakınlarında acı bir trafik kazası yaşandı. Yol kenarında gelincik otu toplamakta olan 75 yaşındaki Fatma Özer, Pınar P. kullanan 07 AHV 650 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Olay Yerine Sevk Edilen Ekipler

İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazadan sonra şoka giren sürücü Pınar P., olay yerine gelen yakınları tarafından sakinleştirildi. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Fatma Özer, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yalnız Yaşamın Geride Bıraktıkları

Ağılönü köyünde yalnız yaşadığı öğrenilen Fatma Özer'den geriye, kaza yerinde lastik ayakkabıları, eşarp parçaları, topladığı gelincik otları ve ot toplarken kullandığı bıçak kaldı. Jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekibi de çalışmalarını sürdürdü.

Sürücü İfadesi Alındı, Tahkikat Başlatıldı

Kaza sonrasında sürücü Pınar P., ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB