Sakarya'nın Kocaali ilçesinde, Koğukpelit Mahallesi ile Kirazlı Mahallesi arasında bulunan bağlantı yolunda etkili kar yağışının ardından heyelan meydana geldi. Toprak kayması sebebiyle yol ulaşıma tamamen kapandı.
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen belediye ekipleri, yolu yeniden ulaşıma açmak için çalışmaları başlattı. Güvenlik önlemlerinin alındığı bölgede, sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları yönünde uyarı yapıldı. Heyelanla ilgili çalışmaların aralıksız sürdüğü bildirildi.
Koğukpelit Mahalle Muhtarı Davut Alemdar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu yol daha önce de kapandı ama böyle değildi. Yol şu anda ulaşıma kapalı, en kısa zamanda trafiğe açılacaktır" ifadelerini kullandı.