Denizli'nin Kale ilçesinde 2016 yılından bu yana İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Nurettin Tıkım, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne araştırmacı olarak atandı. Tıkım'ın hafta başında yeni görevine başlaması bekleniyor.
Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün kim olacağı henüz açıklanmazken, Şube Müdürü Kadir Elitaş'ın vekaleten İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapacağı öğrenildi.
Görev değişikliğinin ardından sosyal medya hesabından Kale eğitim camiasına ve öğrencilere veda mesajı yayımlayan Tıkım, yeni görev yerini de kamuoyuyla paylaştı. 6 Aralık 2010 tarihinden itibaren İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili, Şube Müdürü ve Gençlik Spor Müdür Vekili olarak; 28 Mart 2016'dan bu yana da İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptığını hatırlatan Tıkım, "Hakkımızda hayırlısı olsun." ifadelerini kullandı.
Görev süresi boyunca ilçeye önemli eğitim yatırımları kazandırıldığını vurgulayan Tıkım, devlet yatırımlarının yanı sıra Kale halkı, veliler ve hayırseverlerin katkılarıyla birçok okulun ilçeye kazandırıldığını ifade etti. Okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve akademik başarının artırılması için önemli adımlar attıklarını belirtti.
"Eğitimin yükünü birlikte omuzladık" diyen Tıkım, öğretmenlerin özverili çalışmalarına dikkat çekti ve başarıların ekip çalışmasının ürünü olduğunu vurguladı. Görev süresi boyunca birlikte çalıştığı herkese teşekkür ederek öğrencilere başarı diledi.
Veda mesajını, "Ayrılıklar hüzünlüdür, ancak her son bir başlangıçtır. Makamlar geçici, dostluklar ve yapılan hizmetler bakidir. 'Baki kalan bu kubbede bir hoş seda' bırakabildiysem ne mutlu bana." sözleriyle tamamladı.