Tarih: 05.03.2026 22:16

İzmir'de drift yapan sürücü dükkana çarptı, plakasını düşürdü

Facebook Twitter Linked-in

Plakası Olayın İpi Oldu

İzmir'in Bornova ilçesinde, bir sürücünün drift yaparken kontrolü kaybederek bir dükkana çarptığı ve bu sırada aracının plakasını düşürdüğü ortaya çıktı. Sosyal medyaya düşen görüntüler üzerine harekete geçen polis, düşen plakayı inceleyerek olayı aydınlattı.

Geri Dönüşü Fiyaskoyla Bitti

Yapılan araştırmada, sürücünün çarpmanın ardından düşürdüğü plakasını almak için olay yerine geri döndüğü belirlendi. Bu hareket, onun tespit edilmesini kolaylaştıran unsurlardan biri oldu.

Yakalanış ve Cezalar

İkinci Sanayi Sitesi'ndeki 303. Sokak'ta, 35 CYN 570 plakalı araçla 22 Şubat'ta drift yaptığı tespit edilen 24 yaşındaki E.S., polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan E.S. hakkında, Karayolları Trafik Kanunu'na göre 58 bin 217 lira idari para cezası kesildi.

Araç ve Ehliyete El Konuldu

Şahsın sürücü belgesi 60 gün süreyle geri alınırken, kullandığı araç da aynı süre boyunca trafikten men edildi. Olay, sorumsuz araç kullanımının hem maddi hem de idari yaptırımlarla sonuçlandığını bir kez daha gözler önüne serdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB