Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında son bir ayda Gönen, Keçiborlu ve Şarkikaraağaç ilçelerinde geniş çaplı operasyonlar düzenledi. Operasyonlar, kaçak içki üretimi ve satışına yönelik yoğun bir çalışmanın sonucuydu.
Yapılan baskınlarda, 650 litre el yapımı şarap, 40 litre etil alkol, 100 litre el yapımı viski ve 15 litre el yapımı rakı ele geçirildi. Ayrıca, 40 kilogram anason, bir damıtma sistemi, alkol ölçüm aleti, sıvı ölçer aleti, viski aroması, rakı aroması ve 41 adet kaçak parfüm de operasyonun diğer bulguları arasında yer aldı.
Operasyonlar neticesinde yakalanan 4 şüpheli hakkında, kaçakçılık suçları kapsamında adli işlem başlatıldı. Jandarma, bu tür faaliyetlere yönelik denetim ve mücadele çalışmalarının kararlılıkla süreceğini bildirdi.