Tarih: 28.02.2026 09:18

Hınıs'ta yükümlüler için sosyal market açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Adliyede Bir İlk: Sosyal Market

Erzurum'un Hınıs ilçesinde, yükümlüler ve ailelerinin temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla önemli bir sosyal proje hayata geçirildi. Hınıs Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Tuğrul'un destekleriyle faaliyete başlayan sosyal market, adliye bünyesinde hizmet vermeye başladı.

"Ürünler Birer Umut Sembolü"

Hınıs Denetimli Serbestlik Kurum Müdür Vekili Hatice Filiz, projenin amacını ve etkisini açıkladı. Filiz, "Amacımız, ihtiyaç sahibi yükümlülerimizin eş ve çocuklarının temel ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayarak aileye destek sağlamak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek ve topluma kazandırmak için sosyal destek mekanizmasını güçlendirmektir" dedi.

Yeniden Başlama İradesine Destek

Filiz, sunulan her ürünün bir umut, bir destek ve yeniden başlama iradesinin sembolü olduğunu vurguladı. Hınıs Denetimli Serbestlik Müdürlüğü olarak yapılan her türlü çalışma ve yardımla, yükümlülerin ve ailelerinin hayatlarını daha sağlıklı ve dengeli bir şekilde sürdürmelerine katkı sunmayı hedeflediklerini ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB