Düzce Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Halk Ekmek Büfeleri, Ramazan ayı için pide satışına başlayacak. Vatandaşlar, 400 gram pideyi 30 TL'den temin edebilecek.
Büfeler, Ramazan ayı boyunca 08:00-11:00 ile 15:00-18:00 saatleri arasında hizmet verecek. Vatandaşlar belirtilen bu saatler içerisinde alışveriş yapabilecek.
Pide satışı, Bahçeşehir Belediye Ek Hizmet Binası önü, Beyciler Mahalle Konağı mevkii, Camikebir Mahallesi 23 Nisan Parkı önü, Hamidiye Mahallesi üst geçit mevkii, Aziziye Mahallesi, Bahçeşehir Güzelbahçe Mahallesi, Koçyazı Mahallesi ve Konuralp Şehit Murat Demir Mahallesi olmak üzere toplam 9 farklı noktada gerçekleştirilecek.
Haftanın 6 günü hizmet veren büfelerde, baston ekmek, köy ekmeği ve glutensiz ekmek de piyasa fiyatının altında bir bedelle satılmaya devam ediyor.