Tarih: 14.02.2026 15:48

Hakkari'de yağış ahırı çökertti, hayvanlar kurtuldu

Facebook Twitter Linked-in

Şiddetli Yağışın Yıkıcı Etkisi

Hakkari'de etkili olan şiddetli yağış, Bay köyünde bir ahırın çökmesine neden oldu. Olay, öğle saatlerinde kent merkezine yaklaşık 6 kilometre mesafedeki köyde meydana geldi.

Çiftçinin Mülkünde Hasar

Tarım ve hayvancılıkla uğraşan Halit Çiftçi'ye ait ahırın bir bölümü, yoğun yağışların ardından tamamen çöktü. Yapıda meydana gelen hasar, bölgedeki diğer yapılar için de endişe yarattı.

Hayvanlar Mucizevi Kurtuluş

Çökme sırasında ahırda bulunan hayvanların yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Bu durum, olayın trajik sonuçlar doğurmaması açısından büyük bir şans olarak değerlendiriliyor.

Köylülerden Uyarı

Köy sakinleri, son günlerde etkili olan yağışların sadece bu ahırda değil, bölgedeki bazı diğer yapılarda da hasara yol açtığını ifade etti. Yağışların devam etmesi halinde benzer olayların yaşanabileceği konusunda uyarıda bulundular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB