Gençlerbirliği'nin olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıda kulübün mali planı ve denetim raporları üyelerle paylaşıldı.
Mithat Akar ve Çağrı Çetin'in adaylıktan çekilmesiyle tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Arda Çakmak, 601 oyun 578'ini alarak yeniden başkan seçildi. Bu sonuç, kulüp üyelerinin mevcut yönetime olan güvenini net bir şekilde ortaya koydu.
Seçim sonucunun açıklanmasının ardından konuşan Arda Çakmak, "Bugün yapmış olduğumuz genel kurulumuzun camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Gençlerbirliği'ni daha iyi yerlere getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.
Çakmak, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: "Her zaman şeffaf, açık ve hesap verebilir bir yönetim olarak biz buradayız. Bundan sonra da bu devam edecek." Bu ifadeler, yeni dönemdeki yönetim anlayışının temel prensiplerini oluşturuyor.