Tarih: 12.01.2026 20:11

Gaziantep'te bıçaklı kavgada 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti, 3 kişi tutuklandı

Facebook Twitter Linked-in

Mahallede Çıkan Kavga Trajediyle Sonuçlandı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Nuripazarbaşı Mahallesi'nde dün akşam meydana gelen olay, iki grup arasında başlayan tartışmanın kısa sürede şiddete dönüşmesiyle başladı. Aralarında eski bir husumet bulunan tarafların kavgaya tutuştuğu Özdemir Bey Caddesi'nde bıçakların da kullanıldığı çatışma, iki gencin ağır yaralanmasıyla sonuçlandı.


Yaralı Genç Hastanede Hayatını Kaybetti

Bıçaklı saldırıda ağır yaralanan Mustafa D. (17) ve C.N.S. (17) hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Mustafa D., yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Genç gencin cenazesi ailesine teslim edilerek defnedildi. Diğer yaralı gencin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.


Üç Şüpheli Gözaltına Alındı ve Tutuklandı

Olayın ardından harekete geçen Gaziantep Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen şüphelileri yakaladı. 18 yaşından küçük oldukları belirlenen Y.H., M.H. ve A.A. isimli şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ve sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Yapılan sorgulama sonrasında üç şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Soruşturma Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Gaziantep'te yaşanan bu acı olayla ilgili soruşturma, kavganın çıkış sebebi ve tüm detaylarının aydınlatılması için kolluk kuvvetleri tarafından titizlikle sürdürülüyor.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB