Menü GÜNCEL VE  DOĞRU HABERİN ADRESİ; 'KAYSERİ GÜRHABER'
Tarih: 09.01.2026 10:39
Fırtına çam ağacını devirdi, evin üzerine yattı

Fırtına çam ağacını devirdi, evin üzerine yattı

Facebook Twitter Linked-in

Saniyeler İçinde Gelen Tehlike

Aydın'ın Efeler ilçesinde şiddetli rüzgarın etkisiyle devrilmek üzere olan bir çam ağacı, bir evin üzerine doğru yan yattı. Saniyelerle yarışılan müdahale, muhtemel bir faciayı engelledi.

Kenger Mahallesi'nde Kritik An

Aydın'da etkili olan kuvvetli fırtına ve sağanak yağış, kent genelinde tehlikeli anlara neden oldu. Efeler ilçesine bağlı Kenger Mahallesi'nde şiddetli rüzgar nedeniyle bir çam ağacı kökünden yan yatarak bir evin üzerine doğru devrilme tehlikesi oluşturdu.

Hızlı Müdahale Faciayı Önledi

Çevrede yaşayan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye yönlendirilen ekipler, muhtemel bir faciayı önlemek için hızla harekete geçti. Bomlu araç yardımıyla kontrollü şekilde müdahale edilen çam ağacı, güvenli biçimde kesilerek kaldırıldı. Yapılan çalışma sayesinde evde yaşayanlar büyük bir tehlikeden kurtarılırken, herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı.

Farklı Noktalarda Benzer İhbarlar

Fırtınanın etkili olduğu saatlerde ilçenin farklı noktalarında da benzer ihbarlara anında müdahale edilirken, Şahnalı Mahallesi'nde de yola devrilen elektrik direkleri kısa sürede kaldırılarak yol yeniden ulaşıma açıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB