Tarih: 01.01.2026 10:33

Aydın'da Yurt Öğrencileri Final Öncesi Moral Akşamında Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Stres Atmak İçin Bir Araya Geldiler

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Biz Bize Moral Akşamları" etkinliği kapsamında yurtlarda kalan öğrenciler, yoğun geçen final sınavları öncesinde bir araya gelerek moral depoladı. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşmalar, öğrencilerin kaynaşmasına ve stres atmasına imkan sağladı.

Çiğköfteden Filme Keyifli Aktiviteler

Öğrencilerin motivasyonunu artırmayı amaçlayan etkinliklerde, çiğköfte yapımı, film gösterimi ve çeşitli sosyal aktiviteler gerçekleştirildi. Bu aktiviteler, yoğun sınav temposunun öncesinde gençlere nefes aldırdı.

Ateş Başında Müzik ve Halay Keyfi

Etkinliğin ilerleyen saatlerinde yurt bahçesinde yakılan ateş eşliğinde müzik ve danslarla keyifli anlar yaşandı. Öğrenciler hep birlikte halay çekerek renkli görüntülere sahne oldu. Moral akşamları, gençlerin sınav stresini büyük ölçüde yok etti.

Müdürlükten Memnuniyet Açıklaması

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Biz Bize Moral Akşamları ile yurtlarımızdaki öğrencilerimiz, final sınavları öncesinde bir araya gelerek keyifli ve eğlenceli vakit geçirdi" ifadelerine yer verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB