Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile şehirden ayrılmaya hazırlanırken, TFF 3. Lig 4. Grup'ta oynanan Eskişehirspor - Anadolu Üniversitesi müsabakasını yerinde izledi. Bu, Aksoy'un vali olarak tribünlerde izlediği son karşılaşma oldu.
Maç sonrasında Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok, şehre ve takıma verdiği desteklerden dolayı Vali Aksoy'a teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Bu anlamlı jest, siyah-kırmızılı camianın valiye olan minnetini gösterdi.
Karşılaşma sonrasında Başkan Ulaş Entok, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Hüseyin Aksoy ile bir araya gelerek veda etti. Vali Aksoy, görev süresi boyunca Eskişehirspor'un yanında olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederken; kulüp yönetimi ise Aksoy'a yeni görevinde başarılar diledi.