Tarih: 02.01.2026 15:26

Eskişehir'de Trafik Kazası: Genç Çiftin Başına Gelen Felaket

Facebook Twitter Linked-in

Gece Yarısı Meydana Gelen Feci Kaza

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi yakınlarında dün gece meydana gelen trafik kazası bir ölümle sonuçlandı. Sivrihisar'a 8 kilometre uzaklıkta gerçekleşen kazada, Eskişehir'den Ankara'nın Polatlı ilçesine doğru seyreden 06 VTN plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebeple kontrolünü kaybetti.

Aracın Kontrolünü Kaybetmesi ve Takla Atması

Araç önce bankete çarptı, ardından takla attı. Bu feci kazada 22 yaşındaki sürücü Oğuzhan Çiftçi olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan eşi Yağmur Çiftçi ise ağır yaralandı.

Yaralının Tedavi Süreci Devam Ediyor

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk tedavisi yapılan Yağmur Çiftçi, sevk edildiği Eskişehir'deki hastanede tedavi altına alındı. Tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Yeni Evli Çiftin Başına Gelen Felaket

Genç çiftin geçtiğimiz yıl evlendiği bildirildi. Bu beklenmedik trafik kazası, yakınları ve sevenlerini derin bir yasa boğdu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı ve incelemeler sürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB