Tarih: 08.01.2026 20:18

Eskişehir'de okul bahçesinde baba darp edildi, oğul bıçaklandı

Facebook Twitter Linked-in

Okul Bahçesinde Şiddetli Saldırı

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesi 71 Evler Mahallesi'nde, Hacı Arif Bey Sokak üzerinde bulunan bir okulun bahçesinde şiddet içerikli bir olay meydana geldi. Dün gerçekleşen saldırıda, 17 yaşındaki M.S.K. bıçaklanırken, babası Mehmet M.K. (48) ise darbedildi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerinde yaralanan baba ve oğul, derhal Eskişehir Şehir Hastanesi'ne ambulansla nakledilerek tedavi altına alındı. Saldırının ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve polis ekipleri çalışmalarına hız verdi.

Üç Şüpheli Yakalandı

Yapılan çalışmalar neticesinde, olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen üç şahıs polis tarafından yakalandı. Yakalanan şüphelilerin D.G. (19), E.D. (19) ve E.T. (19) olduğu ve mağdur M.S.K. ile aralarında daha önceden var olan bir husumetin saldırıya zemin hazırladığı öğrenildi.

Tutuklama Kararı Çıktı

Emniyetteki ifade ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen D.G., E.D. ve E.T. isimli şüpheliler, çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği tarafından "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı. Tutuklanan şahıslar cezaevine gönderildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB