Menü GÜNCEL VE  DOĞRU HABERİN ADRESİ; 'KAYSERİ GÜRHABER'
Tarih: 06.01.2026 13:27
Erdemli'de Ev Yangını Belediye Personelinin Hızlı Müdahalesiyle Büyümeden Söndürüldü

Erdemli'de Ev Yangını Belediye Personelinin Hızlı Müdahalesiyle Büyümeden Söndürüldü

Facebook Twitter Linked-in

Anında Müdahale ile Felaket Önlendi

Mersin'in Erdemli ilçesinde, Merkez Mahallesi Hal Caddesi üzerindeki müstakil bir evin mutfağında, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evde bulunan aile, yoğun dumanı fark ederek güvenlik önlemi olarak dışarı çıktı.

Belediye Personeli İlk Müdahaleyi Yaptı

Bu sırada, yakın bir binada bulunan Erdemli Belediyesi personeli, evden yükselen dumanları görerek hemen harekete geçti. Yangın tüpleriyle alevlere ilk müdahaleyi yapan personel, yangının yayılmasını önlemede kritik bir rol oynadı.

İtfaiye Ekipleriyle Tam Kontrol Sağlandı

Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin profesyonel müdahalesiyle yangın tamamen söndürüldü. Neyse ki olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Maddi Hasar ve Devam Eden Soruşturma

Yangın nedeniyle evde maddi hasar oluştuğu öğrenildi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı ve incelemeler devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB