Tarih: 15.01.2026 21:03

Elazığ'da Buzlanma Nedeniyle Üç Araçlık Zincirleme Kaza

Facebook Twitter Linked-in

Kazanın Soğuk Nedeni: Buzlanma

Elazığ'ın Çaydaçıra Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi'nde, buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan bir araç zincirleme bir kazaya yol açtı. M.O. idaresindeki 23 ADS 316 plakalı otomobil, refüjdeki bir aydınlatma direğine çarptıktan sonra karşı şeritten gelen başka bir araca bindirdi.

Çarpışmanın Şiddetli Sonuçları

Çarpmanın şiddetiyle devrilen aydınlatma direği, park halindeki üçüncü bir aracın üzerine düştü. Meydana gelen bu zincirleme olayda bir kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ve polis ekipleri olay yerine intikal etti.

Yaralıya Müdahale ve Kamera Kaydı

Yaralı kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın tüm anları, cadde üzerindeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı incelemelerini sürdürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB