Kayseri Şeker Mustafa Kılıç Süper Amatör Küme'nin 22. haftasında, orta sıralardaki Döğergücü FK, Argıncıkspor'u 7-2 gibi net bir skorla mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı. Maç, Argıncık Stadı 1 Nolu Sahasında oynandı.
Karşılaşmayı Dilber Sıla Başıaçık yönetti, yardımcı hakemleri Özge Özkul ve Oğuzhan Sezer'di. Döğergücü FK'da Önder Yıldız kalesini korurken, Argıncıkspor'da Emre Gündüz forma giydi. İki takım da oyuncu değişikliklerini maç içinde kullandı.
Döğergücü FK adına Yusuf Kenan Karabulut (24. ve 45. dakikalar), Gökhan Yeşilbaş (50. ve 90+1. dakikalar), Musa Güneş (69. dakika) ve Emin Sezer (59. ve 73. dakikalar) gol kaydetti. Argıncıkspor'un golleri ise Menduh Çökük'ten geldi (37. dakika ve 57. dakikada penaltı). Maçın 74. dakikasında, Döğergücü FK'dan Ömer Faruk Kalkan ve Argıncıkspor'dan Muhammed Korkmaz kırmızı kart gördü.