Ramazan'da Güvenlik Sofrası
Diyarbakır'ın Dicle Kaymakamı Mustafa Atış, İlçe Emniyet Amirliği'nde görevli personelle iftar yemeğinde bir araya geldi. Ramazan ayında ilçede görev yapan polislerle aynı sofrayı paylaşan Kaymakam Atış, bu anlamlı buluşmada duygularını paylaştı.
Kahramanlara Teşekkür
Kaymakam Mustafa Atış, "Bugün iftarda şehrimizin huzur ve güveni için fedakarca çalışan kıymetli polislerimizle buluştuk. Şefkat ve duyarlılığıyla vatandaşa güven veren, her zaman vatan için kahramanca görev yapan polislerimizle ramazan ayının huzurunu ve gönül sevincini beraber yaşadık" dedi.
Özveriye Vurgu
Atış, konuşmasını, "Ülkemizin huzur ve güveni için özverili bir şekilde çalışan tüm güvenlik güçlerimize kolaylıklar diliyorum" sözleriyle tamamladı.
Geniş Katılımlı Program
Programa, Dicle Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ramazan Bozkurt, Dicle Cumhuriyet Savcısı Gökhan Erdem, Diyarbakır İl Emniyet Müdür Yardımcısı Serdar Özdemir, Dicle İlçe Emniyet Amiri Erdoğan Özkan ve çok sayıda polis katıldı.