Menü GÜNCEL VE  DOĞRU HABERİN ADRESİ; 'KAYSERİ GÜRHABER'
Tarih: 08.01.2026 15:22
Demirci'de kayıp Şerife Çınar için arama 7. günde

Demirci'de kayıp Şerife Çınar için arama 7. günde

Facebook Twitter Linked-in

Arama Çalışmaları Yoğun Şekilde Devam Ediyor

Manisa'nın Demirci ilçesinde kayıp olarak aranan 52 yaşındaki Şerife Çınar'ı bulmak için başlatılan arama çalışmaları 7'nci gününde de aralıksız devam ediyor.


Genişletilmiş Operasyon ve Ekipler

Demirci ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi'nde yaşayan ve kendisinden haber alınamayan Şerife Çınar için 2 Ocak'ta başlatılan arama çalışmaları genişletilerek sürdürülüyor. Kayıp ihbarının ardından bölgeye sevk edilen Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, AFAD, JAK, AKUT ve Demirci Belediyesi Arama Kurtarma ekiplerinden oluşan yaklaşık 60 kişilik ekip, kaplıca mevkii ile Yortan mevkii arasındaki yaklaşık 5 kilometrelik alanda yoğun arama yaptı.


Zorlu Koşullara Rağmen Arama

Zorlu arazi şartları, sağanak yağmur ve fırtınaya rağmen çalışmalarını sürdüren ekipler; bağ evleri, dere yatakları, tarım arazileri ve ormanlık alanlarda detaylı arama faaliyeti gerçekleştirdi.


Köpekli Ekipler ve Hassas Tarama

Arama çalışmalarına iz takip köpekleri ile kadavra köpekleri de dâhil edilirken, ekipler belirlenen noktalarda hassas tarama yaptı.


Güvenlik Kameraları İnceleniyor

Çevrede bulunan güvenlik kameraları tek tek incelenirken, elde edilen görüntüler üzerinden kayıp kadının son görüldüğü alanların tespitine yönelik çalışmalar devam ediyor.


Şerife Çınar'ı bulmaya yönelik arama ve inceleme çalışmalarının aralıksız sürdürüleceği öğrenildi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB