Menü GÜNCEL VE  DOĞRU HABERİN ADRESİ; 'KAYSERİ GÜRHABER'
Tarih: 07.01.2026 15:11
Demir Profil Yüklü Tır Şarampole Devrildi: Sürücü Ağır Yaralandı

Demir Profil Yüklü Tır Şarampole Devrildi: Sürücü Ağır Yaralandı

Facebook Twitter Linked-in

Kontrol Kaybı ve Şarampole Devrilme

Aksaray-Adana Karayolu'nun 30. kilometresinde, Adana'dan Aksaray istikametine seyreden demir profil yüklü bir tır, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. 06 SFE 19 plakalı araç, yaklaşık 3 metre derinliğindeki bir şarampole devrildi. Şiddetli çarpışma sonucu tır hurdaya dönerken, sürücü Alpay Ö. (60) araç içinde sıkıştı.

Acil Müdahale ve Hastaneye Nakil

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede intikal eden sağlık ekipleri, yaralı sürücüye olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ardından ambulansa alınan Alpay Ö., Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Araştırma ve Sürücünün Durumu

Hastanede tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili olarak polis ve jandarma ekipleri, tırın neden kontrolden çıktığını belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı. İnceleme kapsamında yol durumu ve araç teknik şartları da araştırılıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB