Tarih: 17.02.2026 21:19

Erdoğan Etiyopya'da Gençler ve Çocuklardan Coşkulu Karşılama Aldı

Facebook Twitter Linked-in

Coşkulu Bir Karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'daki Uluslararası Kongre Merkezi'ne girişinde çocuklar ve gençler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Ziyaret Programı Devam Ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi ziyaret kapsamında Etiyopya'daki temaslarını sürdürüyor. Başkent Addis Ababa'daki Ulusal Saray'da Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed Ali ile ortak basın toplantısının ardından, onuruna düzenlenen akşam yemeği için Addis Ababa Uluslararası Kongre Merkezi'ne geçti.

Bayraklar ve Tezahüratlar

Erdoğan, Başbakan Ahmed Ali ile birlikte kongre merkezi girişinde neşeli tezahüratlar eşliğinde Türkiye ve Etiyopya bayraklarını dalgalandıran çocukların sevinç gösterileriyle karşılandı. Çocuklar, iki liderle fotoğraf çekilme fırsatı da buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB