Tarih: 17.02.2026 09:26

Çanakkale'de uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Facebook Twitter Linked-in

Kapsamlı Huzur Uygulamaları

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il merkezi ve ilçelerde huzur uygulamalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 8 bin 984 kişi ve 2 bin 489 araç incelendi. Farklı suçlardan aranan 25 şahıs yakalandı ve 656 sürücüye idari trafik cezası uygulandı.

Ele Geçirilen Kanıtlar

Operasyonlar sırasında 316,86 gram narkotik madde, 50 adet uyuşturucu hap ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Ayrıca, 3 ruhsatsız av tüfeği, 1 ruhsatsız tabanca, 9 fişek ve uyuşturucu ticaretinden elde edilen 17 bin 220 Türk Lirasına el konuldu.

Adli Süreç ve Tutuklamalar

Toplam 78 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Bunlardan 3 kişi, 'uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti' suçundan tutuklandı. Kamu huzurunu bozan 32 şahıs hakkında ise Kabahatler Kanunu kapsamında idari yaptırım uygulandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB