Tarih: 14.08.2025 14:46

Çameli’ye 25 milyonluk spor yatırımı kazandırılıyor

Facebook Twitter Linked-in

Çameli Belediyesi çalışmalarını hız kesmeden devam ederken Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yaptığı reklam sözleşmesi kapsamında 25 milyon liralık önemli projeye imza attıklarını belirterek, "Bu proje ile Kapalı Yüzme Havuzu ve Fitness Salonu'nu ilçeye kazandırıyoruz" dedi.

Çameli Belediyesi çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan asfalt çalışmalarını yerinde inceledikten sonra düzenlenen festivalde yer alan Uğur Önür konseri için vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından hiç ara vermeden Ankara'ya geçerek Başkan Arslan, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yaptığımız reklam sözleşmesi kapsamında 25 milyon liralık önemli bir projeye imza attık. Bu proje ile Kapalı Yüzme Havuzu ve Fitness Salonu'nu ilçeye kazandıracaklarını belirtti.

"Çameli'miz vizyon projelerle büyümeye ve gelişmeye devam edecek"
Çameli'nin vizyon projelerle büyümeye ve gelişmeye devam edeceğini belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Her zaman yanımızda olan, ilçemize desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, önceki dönem Ekonomi Bakanımız ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekillerimiz Şahin Tin, Cahit Özkan, Nilgün Ök ile AK Parti Denizli İl Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu'na gönülden teşekkür ediyorum. Çameli'miz vizyon projelerle büyümeye ve gelişmeye devam edecek. İlçemize hayırlı olsun" dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB