Tarih: 25.12.2025 22:01

Bilecik'te tekstil fabrikasında baca yangını: 3 işçi hastanelik oldu

Facebook Twitter Linked-in

Bacada Ani Alevlenme

Bilecik'in Hürriyet Mahallesi 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde, 1. Cadde üzerinde bulunan bir tekstil fabrikasının baca kısmında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevlerin hızla yükselmesi üzerine fabrikanın otomatik yangın söndürme sistemi devreye girdi. Ancak, iç mekan kısa sürede yoğun dumanla kaplandı.

Çoklu Ekip Müdahalesi

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve söndürdü. Aynı anda olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri de görev başındaydı. İncelemeler, dumandan etkilenen üç işçi olduğunu ortaya koydu.

İşçilere Sağlık Müdahalesi

Dumana maruz kalan işçilere sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Tedbir amacıyla, üç işçi de Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ambulanslarla nakledilerek tedavi altına alındı. Polis ekipleri, yangının çıkış sebebini araştırmak üzere olayla ilgili inceleme başlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB