Menü GÜNCEL VE  DOĞRU HABERİN ADRESİ; 'KAYSERİ GÜRHABER'
Tarih: 06.01.2026 09:35
Bilecik Emniyetinde 2025 Yılı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Bilecik Emniyetinde 2025 Yılı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Facebook Twitter Linked-in

Yıl Sonu Değerlendirmesi Yapıldı

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü'nde, 2025 yılı faaliyetlerinin masaya yatırıldığı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, il emniyet teşkilatının bir yıllık performansını analiz etmek üzere düzenlendi.

Üst Düzey Katılımla Gerçekleşti

Bilecik İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener başkanlığında yapılan toplantıya, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve çeşitli birim amirleri katıldı. Katılımcılar, yıl boyunca yürütülen operasyonel ve idari çalışmaları ayrıntılı bir şekilde ele aldı.

Hizmet Kalitesi ve Hedefler Konuşuldu

Toplantıda konuşan İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, "2025 yılı boyunca yürüttüğümüz çalışmaların değerlendirmesini yaparak, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için hizmet kalitemizi artırmaya yönelik hedeflerimizi gözden geçirdik" ifadelerini kullandı. Şener, bu değerlendirmelerin gelecek dönem planlamaları için yol gösterici olduğunu vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB